Information og kontakt oplysninger


FineTIME

v/ Kristopher Fjeldgaard
2820 Gentofte
CVR-nr.: 29592292
Tlf. nr.: +45 61796282

Bankkonto

Reg nr.: 6486
Konto nr.: 2003544
IBAN: DK9664860002003544
Swift: JYBADKKK

Bankkonto til kunder fra Sverige

IBAN: DK6864860003000044
Swift: JYBADKKK

Hjemmeside: finetime.dk
E-mail: info@finetime.dk

Facebook: facebook.com/finetimedk
Instagram: instagram.com/finetimedk


Køb og besigtigelse

Du kan træffe os pr. telefon eller e-mail. Alle urene opbevares i bankboks, så aftal tid for besigtigelse i god tid. Du kan betale ved bankoverførsel.

Fjernhandel af brugte ure

Ved fjernhandel går der 1-3 hverdage fra din indbetaling er registreret, til du modtager dit ur. Pakken sendes forsikret og du vil modtage track & trace nummer efter afsendelse af uret.

Fortrydelsesret

Når du handler online hos finetime.dk, har du 14 dages fortrydelsesret ifølge loven. Bemærk at fortrydelsesretten ikke er gældende, hvis du selv vælger at afhente varen. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din vare med posten. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Ved tilbagelevering i samme stand og mængde menes:
Forseglingen på uret må ikke være brudt. Medfølger der urboks, værktøj, certifikater, beviser mm., skal disse også returneres.

Du opfordres til at benytter samme forsendelsesform som ved modtagelsen, altså som værdipakke, da dette er det sikreste for dig som kunde.
Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset. Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelse. Det er derfor vigtigt, at du oplyser dit registreringsnummer og kontonummer.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis en kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Reklamationsret

finetime.dk garanterer for, at de varer du bestiller har den aftalte stand ved leverancen.
Når du handler hos finetime.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder at en fejl/mangel, vil blive udbedret på finetime.dk´s regning. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, vil du få pengene retur. Dette betinger, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige forsendelsesomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over en vare, bedes du kontakte finetime.dk pr. e-mail.

Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer mv.

Lovvalg:
Tvister i overensstemmelse med disse vilkår, skal afgøres i henhold til dansk lovgivning, med mindre præceptiv lovgivning tilsiger andet.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med finetime.dk, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Når du foretager et køb eller en forespørgsel hos finetime.dk, videregiver du personlige oplysninger til finetime.dk, som eksempelvis navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Når du videregiver dine personlige oplysninger til finetime.dk, bekræfter du samtidig, at finetime.dk må anvende den indsamlede information til at opfylde vores forpligtelser over for dig og yde en god service.

Dataansvarlig i forhold til dine personlige oplysninger er: finetime.dk, 2820 Gentofte, CVR-nr.: 29592292, tlf. nr.: +45 61796282, e-mail: info@finetime.dk.

I henhold til persondataloven, har du altid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger finetime.dk har registreret om dig.