F.P. Journe Octa Lune platin

F.P. Journe Octa Lune platinum
Klik på billederne for at se dem i fuld opløsning

F.P. Journe Octa Lune platinum

F.P. Journe Octa Lune platinum

F.P. Journe Octa Lune platinum

F.P. Journe Octa Lune platinum

 

Solgt

 

Er du interesseret i uret?
2 + 9 =

Specifikationer

 

Mærke: F.P. Journe
Model: Octa Lune
Ref. nr.: Octa Auto Lune
Tilbehør: Boks og papirer (certifikat) etc.
Årgang: 2006
Funktioner: Månefase og gangreserve
Stand: 92%

F.P. Journe er på rekord tid blevet et af de mest anerkendte mærker. Det forstår man godt, når man oplever den gennemgående kompromisløse kvalitet af de små 1000 ure, der årligt forlader de hellige haller i Geneve, hvor firmaet har til huse.

Dette F.P. Journe Octa Lune i platin måler 38 mm. Med undtagelse af det 39 mm store Chronometre Bleu, produceres urene i dag udelukkende i 40 og 42 mm. De nu udgåede modeller på 38 mm, der har slankere horn og krans, er gået hen og blevet eftertragtede blandt samlere, som foretrækker det mere elegante design. Urværket som er lavet i massivt rosenguld, er forarbejdet efter alle kunstens regler og udover tiden vises månens faser og urets gangreserve. Urskiven som er lavet i massivt hvidguld og med fine detaljer som guilloche dekorationer, er med sit asymetriske layout klassisk F.P. Journe. Bemærk at urkassen, som noget ganske usædvanligt er fri for de sædvanlige korrektionsknapper – endnu en Journe specialitet. Invenit et Fecit – betyder frit oversat fra latin “opfundet og lavet”. Her er tale om inhouse produktion, når det er bedst.

Uret måler 38 mm og er fremstillet i massivt platin. Det føles takket været udførslen af hornene og størrelsen, både i højden og diameteren, dejligt behageligt på håndleddet.

Uret fremstår i rigtig fin stand med få brugsspor med en rem, som dog har set bedre dage.

  Bonus info

 
  Se:
Alle ure til salg
  Se: Bloggen om ure
  Historien om: mærkerne