Udgivet i Skriv en kommentar

A. Lange & Söhne Datograph

A Lange Soehne Datograph Flyback Platinum 403035
Klik på billedet for at se flere i høj opløsning





Velkommen til FineTime’s blog om ure. Første indlæg er en præsentation af det ultimative kronograf ur, et A. Lange & Söhne Datograph Flyback i platin. Lidt af en ønske start!

Uret er ligeså imponerende den dag i dag, som da det rystede ur-verdenen ved lanceringen i 1999. Det nyudviklede værk er enestående flot forarbejdet og indeholder en række spændende tekniske raffinementer. En sendrig anordning samler energi sammen og sørger for at kronografens minutviser springer præcist et minut frem, hver gang kronografens sekundviser runder et minut. Den særlige A. Lange & Söhne specialitet, den forstørrede dato funktion, er perfekt placeret og danner sammen med de øvrige detaljer et smukt og overskueligt skive layout. Man fornemmer at det ikke har været nødvendigt at gå på kompromis, netop fordi værket er udviklet til Datograph’en.

Datograph’en er et af de ure der skal opleves, billeder og lange beskrivelser fortæller kun den halve sandhed. Magien ved at stå med uret i hånden og beundre de mange fantastiske detaljer og den særlige fornemmelse af kvalitet, skal opleves!
 

Se udvalget af: A. Lange & Söhne ure til salg

Historien om: A. Lange & Söhne

Se: Bloggen om ure

Yderligere info findes her: A. Lange & Söhne