Udgivet i Skriv en kommentar

Patek Philippe 5960/1A

Patek Philippe 5960/1A
Klik på billedet for at se flere i fuld opløsning


Patek Philippe opfattes af mange, som værende meget konservative. Allerede inden nye modeller når ud til forhandlerne, diskuteres de på sociale medier på baggrund af billeder fra nettet i en måske tvivlsom kvalitet. Debatten kan blive enddog ganske ophedet, hvis uret, som danner grundlag for debatten ikke lige lever op til firmaets gængse og konservative design filosofi.

Netop derfor har Patek Philippe 5960/1A, været genstand for megen debat. Firmaet har da også bevæget sig lidt væk fra det konservative design univers og forsøgt at appellere til et yngre publikum. Noget som ikke nødvendigvis huer entusiasten. Jeg har lige siden introduktionen været meget begejstret for uret, som efter min opfattelse er et meget vellykket design og et frisk pust, uden at man er i tvivl om at der er tale om et Patek Philippe ur. Begejstringen skyldes dog i mindst ligeså høj grad urværket, som bør få mundvandet til at løbe på enhver entusiast med respekt for sig selv. Det er et af de ure, som først rigtigt kommer til sin ret, når man står med det i hånden – eller endnu bedre har det omkring håndleddet.

Nu snart fire år efter introduktionen, lader det til at flere har fået øjnene op for uret og det skal blive spændende at se hvordan uret opfattes om 10-20 år.
 

Se udvalget af: Patek Philippe ure til salg

Historien om: Patek Philippe

Se: Bloggen om ure

Yderligere info findes her: Patek Philippe